Lounas
-
Lounas 11-15
Kuohkeaa bataattikeittoa, suolapähkinää ja wasabia
L, G
11,80€ Katkarapuja tillimajoneesissa ja salaattia
L, (G)
14,60€ Mamisten lasagnea, rucolaa ja kirsikkatomaattia
L
14,00€ Kuhaa, romanescoa, Katunpään perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G -sis. alkukeiton
31,20€ Porkkanakakkua ja appelsiinijäätelöä
L
8,50€ -
Lounas 11-15
Kuohkeaa bataattikeittoa, suolapähkinää ja wasabia
L, G
11,80€ Hiillostettua Brändön kirjolohta, salaattia ja tzatzikia
L, G
14,60€ Paahdettua maalaiskananpojanrintaa, vihannespilahvia ja currymajoneesia
L, G
15,00€ Päivän kalasaalis
-sis. alkukeiton
Päivän jälkiruoka
-
Lounas 11-15
Kirkasta kalakeittoa
L, G
13,00€ Paistettua halloumijuustoa, gremolataa, suolapähkinää ja salaattia
L, (G)
14,60€ Poikien kalapuikot, keitinpottua ja remouladea jo vuodesta 2007
L
15,00€ Päivän kalasaalis
-sis. alkukeiton
Päivän jälkiruoka
-
Lounas 11-15
Kirkasta kalakeittoa
L, G
13,00€ Paahdettua ankanrintaa ja Waldorfin salaattia
L, G
14,60€ Maksa itse
L, G
17,60€ Päivän kalasaalis
-sis. alkukeiton
Päivän jälkiruoka
-
Torilounas klo 13.00 –>
Lauantain torilounas koostuu alku,- pää- ja jälkiruoasta. Tarjolla joko erillisinä annoksina tai kolmen ruokalajin kokonaisuutena. Annoksia tarjolla niin kauan kuin riittää! Torilounaan annokset eivät ole tilattavissa ennakkoon.
Julkaistaan viikon aikana!
-
Kuohkeaa purjo-perunasosekeittoa ja rilletteä savustetusta Brändön kirjolohesta
L, G
Vitello Tonnato
L, G
Päivän kalasaalis, romanescoa, Katunpään perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G
tai Paahdettua ankanrintaa, friteerattu ankankoipiconfit, Macairen perunaa ja rosmariinikastiketta
L, (G)
Karpalojäädykettä ja suola-kinuskia
L, G
Menu 72€/hlö
Viinipaketti 48€/hlö -
À la carte -lista
ALKURUOKIA
Kuohkeaa purjo-perunasosekeittoa ja rilletteä savustetusta Brändön kirjolohesta
L, G
14€ Siianmätiä, pikkublinejä ja smetanaa
L, (G)
19€ Etanoita classico
L, (G)
15€ Vitello tonnato
L, G
17€ PÄÄRUOKIA
Sitruunalla maustettua kvinoaa, linssi-punajuurihummusta ja Greek whitea
V, G
26€ Wallenbergin pihvi Eskolan tilan vasikasta, muusia, hernettä ja puolukkaa
L
30€ Päivän kalasaalis, romanescoa, Katunpään perunaa ja kevätsipuli-voikastiketta
L, G
37€ Paahdettua ankanrintaa, friteerattu ankankoipiconfit, kermaan muhennettuja Macairenperunaa ja rosmariinikastiketta
L, (G)
36€ JÄLKIRUOKIA
Philadelphia-tuorejuustokakkua ja mangosorbettia
L
14€ Karpalojäädykettä ja suolakinuskia
L, G
13€ Päivän juusto, Mamisten siemennäkkärillä ja päivän hillolla
G
7€
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varauksen voit tehdä joko soittamalla ravintolaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].
Lihojen alkuperämaat:
kana (FI), kinkku (IT/DEU), vasikka (FI/NL), nauta (FI), possu (FI), peura (FI), ankka (FR), sorsa (FI), karitsa (FI)
Allergeenit: L=laktoositon, G=gluteeniton, M=maidoton, V=vegaani
(G) = saatavilla gluteenittomana
Ajankohtaista
Kokkia haussa!
Kokki saa paikan! Mamikset hakee vahvistusta keittiötiimiin! Olisitko juuri sinä se oikea kokki meidän porukkaan? Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected]


Ruokakulttuurin koti Aurajokirannassa
Mami on kulinaristien suosima trendivapaa kortteliravintola Turun vanhassa kaupungissa. Olemme toimineet Casagranden talossa, Vähätorin laidalla, jo 16 vuotta.
Sillä välin kun Turusta on kehittynyt mainio ruokakaupunki, meidän tapamme pitää ravintolaa on pysynyt aika lailla ennallaan. Teemme edelleen taidokasta mutta konstailematonta ruokaa kulloisenkin sesongin raaka-aineista, jotka hankimme vuosien saatossa valikoituneilta luottotoimittajiltamme.
Ei kai se sen kummempaa vaadi tulla klassikoksi?

Pystybaari
Jos haluat poiketa lasillisella tai syödä spontaanisti ilman pöytävarausta, bongaa Mamin uusi pystybaari. Se on vähän peremmällä ravintolassa, mutta kannattaa tietää ja piipahtaa.
Kabinetti
Maksimissaan kuudelletoista hengelle sopiva tunnelmallinen kabinetti odottelee varaajia ravintolan perällä. Mainio paikka vaikka juhlavalle perheaterialle tai yrityksen vieraiden kestitsemiseen.

Marko Rauhala
Kokki, Mamin perustaja
“Kokkaus ei ole taikatemppujen tekemistä, vaan ihan vain ruoanlaittoa, tosin rakkaudella niin raaka-aineita kuin ruoan syöjiä kohtaan.”
Hyvän ruoan takuumies ja krouvin ruoan ystävä.


Leila Karhunen ja Lauri Komonen
Nuorissa on voimaa!
Leila on nuori lupaus ravintolamaailmalle ja menestynyt hienosti kansainvälisissä tarjoilijakilpailuissa.
Lauri on aloittanut Mamissa nuorena oppipoikana ja on nykyään yksi keittiömme kulmakivi.
Kaikkiaan meillä työskentelee kymmenkunta ihanaa Mamista. Ainutlaatuista porukkaa, tule tutustumaan.
Varaukset
Mamin aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-pe 11-22
La 13-22
Su Suljettu
Keittiön huoltotauko arkisin 15-16.30.
Online-varaukset kuuteen henkilöön asti, sitä suuremmat varaukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Mikäli seurueen koko on 8 henkeä tai sen yli, edellytämme ennakkoon tilattua yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varaukset tulee tehdä osoitteeseen [email protected]. Varaus on vahvistettu kun saat meiltä vahvistusviestin.Lounaalla pidämme pöytää varattuna viisi minuuttia varausajan alkamisesta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle tai ilmoita myöhästymisestä pöytä annetaan eteenpäin.






